top of page
busje.jpg

OVER BOOK & SERVICE

OVER BOOK & SERVICE

Book & Service is een jong, ambitieus bedrijf, opgericht in 2019 vanuit een jarenlange ervaring in het boekenvak. Als toonaangevende speler in de boekenmarkt hebben wij jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen waar grootwinkelbedrijven mee te maken hebben bij het aanbieden van een assortiment boeken aan hun klanten.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan boeken in diverse genres en categorieën. Ons team van inkopers werkt nauw samen met gerenommeerde uitgevers om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste en populairste boeken op voorraad hebben.

 

Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke vereisten. Of u nu op zoek bent naar exclusieve edities, gepersonaliseerde boekencollecties of op maat gemaakte displays, ons ervaren team staat klaar om het assortiment boeken samen te stellen voor uw doelgroep.

Naast ons uitgebreide assortiment bieden we ook flexibele logistieke oplossingen en wij zorgen voor een naadloze en tijdige levering van boeken naar uw distributiecentrum of winkels. Of het nu gaat om grote bestellingen of frequente leveringen, wij staan garant voor een soepele en betrouwbare supply chain.

Ons doel is om ondernemers zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zo kunt u zorgeloos een commercieel sterk en actueel boekenassortiment aanbieden. Wij bieden een persoonlijke benadering, zodat u de best mogelijke service krijgt. Met eigen accountmanagers voor de winkelketens en vertegenwoordigers door het hele land heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

Bestellen bij onze groothandel is gemakkelijk en efficiënt. We hebben een gebruiksvriendelijke webshop en alle titels uit de webshop zijn voorradig. U kunt uw bestellingen online plaatsen en onze 48-uurs levering zorgt ervoor dat u uw boeken snel in huis heeft.

Op dit moment verzorgt Book & Service al het boekenassortiment voor drogisterijen, tabak- en gemakswinkels, warenhuizen, supermarkten en recreatieparken. Samen met deze partners kijken we naar wat voor hen de beste manier is om boeken te verkopen. 

 

Wij geloven in langdurige samenwerkingen en nodigen u uit om kennis met ons te maken en te ontdekken waarom zoveel retailers al voor Book & Service kiezen als hun vertrouwde partner in boeken.

bottom of page