top of page

SERVICES

Display Lidl Volwassen.jpg

Maatwerk oplossingen

Wilt u meer omzet genereren door boeken toe te voegen aan uw actiekalender? Wij ontwikkelen acties voor alle grote retailers. Of u nu op zoek bent naar exclusieve edities, gepersonaliseerde boekencollecties of op maat gemaakte displays, ons ervaren team staat klaar om het assortiment boeken samen te stellen voor uw doelgroep.

maatwerkoplossingen
Distributie

Distributie

Als distibutiepartner stellen wij het boekenassortiment samen en ontzorgen wij u van sourcing en inkoop tot de complete logistieke afhandeling. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van aantrekkelijke boekenassortimenten, afgestemd op de doelgroep van de winkel(keten). Zo kunt u zorgeloos een commercieel sterk en actueel boekenassortiment aanbieden in uw winkel.

busje3.jpg

Full service merchandising

Wij werken met een buitendienst van acht medewerkers. De rol van onze vertegenwoordigers is advies geven over het assortiment en het bijhouden hiervan o.b.v. verkoopresultaten en verkoopkansen. Dit bestaat o.a. uit het aanvullen van titels, het adviseren over presentatie en het begeleiden van de ondernemer bij het bestellen via onze webshop. Samen met uw vaste vertegenwoordiger stemt u een bezoekfrequentie af.

Full service
Logistiek

Logistiek

Via de bij ons aangesloten transportbedrijven zorgen wij voor een naadloze en tijdige levering van boeken naar uw distributiecentrum of winkels. Of het nu gaat om grote bestellingen of frequente leveringen, wij staan garant voor een soepele en betrouwbare supply chain.

Push levering

Wilt u er zeker van zijn dat nieuwe toptitels op de eerste verkoopdag in uw winkel beschikbaar zijn? Dan kunt u zich aanmelden voor onze push levering, zodat u deze titels automatisch toegestuurd krijgt. Met deze leveringen streven we ernaar dat nieuwe toptitels op de eerste verkoopdag in uw winkel beschikbaar zijn, waardoor de actualiteit van uw boekenassortiment hoog is.

Push levering
bottom of page